Welcome to
Ελάτε να σας ξεναγήσουμε στον πολυχώρο που δημιουργήσαμε για την ολοκληρωμένη επεξεργασία των πρώτων υλών των στεμφύλων και των παραγωγών του…
Ο χώρος είναι σχεδιασμένος από επίπεδα πολλαπλά καθ΄ ύψος και η διαδικασία της διαλογής των στεμφύλων βοηθάει την παραγωγή του γλεύκους να γίνεται με φυσική μέθοδο χωρίς την υπό βοήθεια των μηχανημάτων, με αποτέλεσμα το τελικό προϊόν να μην χάνει τα φυσικά του χαρακτηριστικά.
Γιατι κρασι.... ισως η πρωτη ερωτηση... Vasileios Magavalis
The Wines
AGIORGITIKO
DESCRIPTION
Velvety red – purple color with subtle oiliness on the palate. Silk taste with full body, mild tannins and long lasting aftertaste . Complexity of tertiary aromas like ripe fruit. Its flavor is reminiscent of cherry , raspberry with vanilla and chocolate notes.
STAFYLOMELO
DESCRIPTION
Γεύση του αρωματικού δυναμικού της Ελληνικής ποικιλίας Μοσχοφίλερο όπως λιαστών σταφυλιών.
Ένα κουταλάκι του γλυκού 5 ml αρκεί για να μας φορτίσει με ενέργεια. φυσικά χωρίς χημικά πρόσθετα συντηρητικά με ένα πλήθος φαινολών, βιταμινών, σιδήρου, ασβεστίου, ιχνοστοιχείων και αμινοξέων, απαραίτητων για την υγεία του ανθρώπινου οργανισμού, παρασκευάσαν το θαυμα των σταφυλιών!
THE VINEYARD
Οι Αμπελώνες είναι ιδιόκτητοι, αποτελούνται από τρία τεμάχια σε θέσεις, όπου το έδαφος και το υψόμετρο έχει διαφορές στη σύσταση του εδάφους.
THE MUSEUM
Το Μουσείο μας Ένας υπέροχος χώρος χτισμένος το 1940 από ατόφια πέτρα που στεγάζεται εσωτερικά μέσα στον χώρο του οινοποιείου σε εμβαδόν 100 τμ και έχει ύψος που φτάνει τα 5,5 μ.
LATEST
NEWS
Στην ενότητα νέων μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για όλα τα τελευταία δελτία τύπου, τα νέα και τις υπηρεσίες μας.